Nina, Mike en Sjors


Pas heeft Mike de liefde aan Nina bekent en hij heeft haar toen zelfs gezoend :0, maar of ze daar zo blij is? Nee! Het haalt heel haar wereld op ze kop, vind ze Mike misschien toch ook wel leuk? En Noud, hij is haar man, maar toch kan ze hem nog niet vergeven dat hij haar niet geloofde met de stalker..

 

nieuwe update 01-07-12

Kamer 5, daar is het gebeurt, ze waren aan het zoenen, en wie kwam er binnen om de deur te repareren: Noud. Hij was echt heel erg verdrietig, zal dit ooit nog goed komen tussen Nina en Noud?

 

Voor wie zal Nina uiteindelijk kiezen?

 

nieuwe update 11-07-12

Noud is naar Tokyo.. Waarom? Hij wil graag nadenken. Wat gaat Nina doen? Gaat ze deze relatie nog proberen te redden of gaat ze toch voor Mike kiezen?

 

nieuwe update 08-10-12

De scheidingspapieren zijn ondertekend en verzonden. Nina lijkt nu helemaal achter de scheiding te staan en ze is smoorverliefd op Mike, maar is Mike eigenlijk wel zo eerlijk over zijn gevoelens? Is hij wel echt verliefd op Nina of wil hij haar om een andere reden?

 

nieuwe update 23-10-12

Mike is niet helemaal eerlijk over zijn gevoelens. Hij heeft aan Sjors de liefde verklaart. Maar hij zegt dat hij niks met haar kan nemen en dat het nooit iets word omdat hij met Nina heeft. Wat wil je nou Mike? Je bent verliefd op Sjors maar je neemt met Nina? Blijkbaar wil hij Nina om een hele andere reden.....

 

nieuwe update 03-03-2013

Er is weer heel veel gebeurd, kort samengevat: Nina en Noud zijn weer samen, Mike is bezig met Lorena, Nina is zwanger van Mike maar heeft hem omgekocht om haar en Noud met rust te laten. Maar als het kind er straks is, zou hij hun dan ook nog met rust kunnen laten?  

Foto's

Commentaren: 2
  • #2

    Nee (vrijdag, 08 februari 2013 19:17)

    NEEEEEEEEEEEEEEEEE Kitty mike heeft gefaald

  • #1

    kitty (dinsdag, 04 september 2012 18:50)

    Mike wordt verliefd op Sjors!!

Laatste nieuws
Nieuws:
Nieuw personage
in GTST: Thijs
Ge-update:
Spoilers
Nieuw:
Zoek de letters

Twitter

(Z)