Spoilers

15 t/m 19 september


Maandag 15 september
In de rechtszaak tussen Nina en Lorena maakt Lorena een verrassende ommezwaai. Vincent wordt overdonderd wanneer Ludo hun samenwerking beëindigt. Wiet is moe van haar strijd met Rikki en Sjoerd en trekt haar conclusies. Ludo betrapt een insluiper op zijn werkkamer.

Dinsdag 16 september
Vandaag dient de zaak Rikki-Anton in de rechtbank. Aysen lacht Bing uit als hij zijn plannen voor Boks presenteert. Tim krijgt een voorstel dat hij niet kan weigeren. Sjoerd wil Wiet zijn vertrouwen tonen.

Woensdag 17 september
Anton voelt zich niet goed bij de uitkomst van de rechtszaak en reageert zich af. Bianca pakt Rikki hard aan. Maxime probeert Nina voor zich te winnen met een emotioneel cadeau. Eenzame Wiet neemt een moeilijk besluit.

Donderdag 18 september
Ludo ontvangt een chantage-sms. Nina verbreekt het contact met Maxime. Janine waarschuwt Ludo dat hij door zijn gedrag Nina en Vincent kan kwijtraken. Anton heeft een enorme kater, maar gaat toch aan het werk.

Vrijdag 19 september
Bing en Lorena moeten na de overdracht een onmogelijke beslissing nemen. Vincent heeft bewijzen waarmee Ludo Veltman onder druk kan zetten. Ze regelen een ontmoeting. Tim gelooft in zijn plannen voor Boks.

8 t/m 12 september


Maandag 8 september 
Rikki wordt onzeker door de tips die ze krijgt over hoe het eraan toegaat in de rechtbank. Wiet biedt Bianca en Anton haar hulp aan, maar ze wordt afgewezen. Bing doet een ontdekking en springt daar handig op in.

Dinsdag 9 september
Maxime stelt voor een groot offer te brengen als haar dat dichter bij Vincent brengt. Nina gaat te ver als ze Vincent met een uitgewerkt reisplan verrast. Noud laat zich niet gebruiken als bemiddelaar.

Woensdag 10 september
Nina dwingt bij Vincent af dat ze het over hun toekomst samen hebben. Bing gaat de strijd aan met Tim; beiden willen Boks exploiteren. Jef ziet dat het niet goed gaat met Maxime. Aysen loopt Thijs tegen het sportieve lijf en ziet avondje lol met hem wel zitten.

Donderdag 11 september
Met de rechtszaak in zicht voelt Wiet dat ze door Sjoerd achtergesteld wordt. Vincent beseft dat hij het verkeerd heeft aangepakt. Bianca is geïrriteerd als Janine openlijk twijfelt aan haar relatie met Anton.


Vrijdag 12 september
Nina moet de presentatie van haar nieuwe tassenlijn tot een goed einde brengen, ook al is ze er met haar hoofd niet bij. Tim krijgt een afwijzing van de bank.

1 t/m 5 september

 

Maandag 1 september

Lorena gaat door met het chanteren van Ludo en werkt zich daarmee in de nesten. Er volgt een spannende achtervolging die niet al te best afloopt.

 

Dinsdag 2 september

Door haar chantagepogingen komt Lorena in het ziekenhuis terecht. Ene Thijs houdt haar in de gaten en ze vraagt zich af wie hij is. Janine wil Ludo steunen, maar hij twijfelt aan haar goede bedoelingen

 

Woensdag 3 september

De onthulling dat Vincent een zoon is van Maxime, heeft grote gevolgen. Nina wordt onzeker en Maxime verlaat het huis van de familie Sanders. Rikki neemt een besluit over haar leugen.

 

Donderdag 4 september

Nu Biancia zeker weet dat Rikki de aanranding van Anton heeft verzonnen, probeert ze Rikki over te halen de aanklacht tegen hem in te trekken. Rikki weet niet hoe ze hiermee om moet gaan.

 

Vrijdag 5 september

Tim wordt verrast door de toekomstplannen van Bing. Lorena komt in een benarde positie terecht als haar chantagetelefoon op een verkeerd moment overgaat. Nina reageert zich af op Maixme.

 

bron: mikrogids 

Wat vind jij van de spoilers?

Commentaren: 1
  • #1

    Onbekend! (maandag, 10 juni 2013 18:07)

    SPANNING STIJGDDD!!
    Tim's gedoe vind ik het spannends maar ik weet al dat die niet dood gaat,er staat bij vrijdag 20 juni:'Tim neemt een grote beslissing omdat hij niet bij Sjoerd in de buurt wil zijn.'

Laatste nieuws
Nieuws:
Nieuw personage
in GTST: Thijs
Ge-update:
Spoilers
Nieuw:
Zoek de letters

Twitter

(Z)