Cliffhanger seizoen 24

Wat gaat er gebeuren?

Bing en Tim worden ongerust als Sjors niet bereikbaar is en gaan haar zoeken. Tijdens zijn zoektocht krijgt Tim steeds meer het gevoel dat zij in groot gevaar is. Zijn rivaal Bing vindt haar uiteindelijk in het water. Is hij op tijd om haar te redden van een dramatische aanslag op haar leven?

Antons vechtlust om Rikki’s leugen te ontkrachten slaat om in onmacht als Sjoerd hem afwijst op het moment dat Anton zijn zoon het hardst nodig heeft. Ook Tim keert zich tegen Anton. Beide zonen weigeren in zijn onschuld te geloven. Laat zijn hele gezin hem nu vallen of is er nog iemand binnen de familie Bouwhuis die in Antons onschuld gelooft of staat hij er nu helemaal alleen voor?

Maxime, die al tijden een groot geheim met zich meedraagt, moet tegen haar wil Vincent confronteren met de waarheid. Want als zij niet zelf ‘haar’ verhaal doet, zal iemand anders dat voor haar doen. Welke impact heeft het op Nina en Vincent als Maxime’s geheim uitkomt. En wat zijn de gevolgen voor Maxime’s positie binnen de familie Sanders?

Nuran heeft inmiddels het vertrouwen in iedereen verloren. Aysen wil echter de band met haar zus herstellen. Komt het ooit nog goed tussen de twee zusjes die voorheen onafscheidelijk waren?

Ondertussen doet Lorena een ontdekking waarmee ze Ludo chanteert. Ze komt daardoor terecht in een levensgevaarlijke valstrik. Is er voor haar nog een uitweg?

 

Bron: gtst.nl

Spoiler Cliffhanger (4 juli)

Bing komt in actie wanneer hij iets over de verdwenen Sjors ontdekt. Maxime loopt het risico dat Nina slachtoffer van haar wordt en Ludo zich van haar afkeert, toch doet ze een bekentenis. Bianca ziet hoezeer de pijn van een uit elkaar gescheurd gezin Anton raakt. Lorena denkt dat ze alles dichtgetimmerd heeft en gaat naar de plek van de chantagedeal.

Promofilmpje

Commentaar schrijven

Commentaren: 0
Laatste nieuws
Nieuws:
Nieuw personage
in GTST: Thijs
Ge-update:
Spoilers
Nieuw:
Zoek de letters

Twitter

(Z)