Louis Talpe wil niet te vaak shirtless in GTST

Louis Talpe ( Mike uit GTST) vindt het niet erg dat hij zo vaak in GTST zonder shirt te zien is, maar het moet ook niet al te vaak zijn. Dat zegt hij in het tijdschrift Party."ik zal niet zeggen dat ik er extreem op toezie dat de makers zich er aan houden. Ik doe over het algemeen niet moeilijk, maar soms zeg ik wel: ‘Is dit nu nodig?’ Soms kan het er namelijk net iets te geforceerd uitzien als ik zonder shirt een scène speel."

De acteur vindt het niet zo'n probleem. "In het dagelijks leven lopen mannen ’s zomers toch ook zonder t-shirt over straat? Ook in GTST hoort het er daarom bij, maar het moet niet worden uitgemolken."

Hij is vooral heel erg blij met zijn rol als Mike in GTST!. "De deur die ik in Nederland heb geopend, is dankzij mijn rol in GTST uitgegroeid tot een poort. Ik krijg aanvragen voor werk en leer veel nieuwe mensen kennen. Prachtig allemaal."

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Kitty (vrijdag, 09 november 2012 18:55)

    ik vind je steengoed, hoe je, je rol speelt..blijkt zowiezo al uit de commentaren die je krijgt op je persoon in GTST..dat wil zeggen dat je het goed doet.."levensecht" x Kitty 'n superfan...

Laatste nieuws
Nieuws:
Nieuw personage
in GTST: Thijs
Ge-update:
Spoilers
Nieuw:
Zoek de letters

Twitter

(Z)