Cliffhanger nieuws

Hier vind je alles over de Cliffhanger

Datum: 6 Juli

Verhalenlijn: Bruiloft Ludo en Janine

 

Wat gaat er gebeuren? (6 Juli)

Meerdere cliffhangers!

Nadat Jack zijn zus Sjors heeft opgebiecht dat haar Bing is vreemd gegaan met Aysen, heeft Sjors Bing verlaten. Bing doet er alles aan om Sjors te bereiken, maar zij is onverbiddelijk en weigert elk contact. Bing is woest en stapt zonder na te denken in zijn auto en geeft gas. Maar wie is daar op het verkeerde moment op de verkeerde plek?

Eindelijk is het zover: Janine en Ludo geven elkaar dan nu écht hun ja-woord. Maar heeft Maxime de twee al vergeven of speelt ze schone schijn en broedt zij ondertussen op een plan? Door de heldhaftige reddingsactie van Mike is Nina hem met andere ogen gaan bekijken. Zozeer zelfs dat de liefde tussen Nina en Noud flink is bekoeld en Noud vertrekt. Kan en wil Nina op tijd het tij keren?

Nuran komt eindelijk tot inzicht en beseft dat ze niet van Bilal, maar toch van Rik houdt. Maar Rik heeft zijn hart inmiddels opengesteld voor Yvon en is dus geen vrij man meer. Kan de liefdesverklaring van Nuran daar nog iets aan veranderen? Bilal worstelt op zijn beurt met hele andere gevoelens…

Sinds kort is Meerdijk ook een nieuwe, mysterieuze bewoner, die zich opvallend gedraagt, rijker. Hij speelt prachtig viool, maakt continu aantekeningen in zijn notitieboekje over de inwoners van Meerdijk en duikt overal op. Wie is deze Tim en wat doet hij in Meerdijk?

(bron: GTST.nl)


Promo Filmpje

Binnenkort is natuurlijk de 4500ste aflevering, maar vergeet niet dat er ook nog een cliffhanger aan zit te komen. Pas geleden waren er buiten opnames in Heemstede. Een slimme buurtbewoner maakte een foto en vertelde dat Jack door Bing word aangereden. Het zou dus kunnen dat Jack Sjors voor die tijd al heeft ingelicht.. We zullen het allemaal zien. Hou onze site in de gaten, als ik meer weet zet ik het er meteen weer op!

Commentaar schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Tara (donderdag, 14 juni 2012 12:44)

  Spanneeeeennddd'

 • #2

  Soesja (dinsdag, 03 juli 2012 17:18)

  Wooow super spannend ga sowieso kijken!!!

 • #3

  sophie (vrijdag, 06 juli 2012 12:28)

  jammer kan het niet zien heb een feestje
  vorig jaar ook al niet maar ja kan het wel via rtlxl terugkijken
  xxx

Laatste nieuws
Nieuws:
Nieuw personage
in GTST: Thijs
Ge-update:
Spoilers
Nieuw:
Zoek de letters

Twitter

(Z)